Just great..

Jag duschade, tog på mig mina favoritträningsbyxor, en svart tischa och min nya jacka från gina tricot och ett par oanvända svarta tygskor och jag kände mig verkligen top notch. Well det varade inte länge. Jag ramlade påväg till bullerbyn och skrapade upp knät och byxorna blev helt skitiga och söndriga. Händerna också!

Bra entré det blev. Alla vänder sig om: "ÖHÖÖ Va harru gjort"

It sucks att dessa två dagar är över. Har inte fått ut ett skit av dem av det jag ville.
Inte för jag trodde det heller, men man hoppas ju alltid. Det är ju nämligen specialist på.

Och tjejer, jag ska visa er en sida där en ande svarar på alla frågor. Han heter Peter och är helt fucked up! Han vet allt!




Typ sneak a peak från min nya tröja! :- )
Som jag inte köpt själv för övrigt! Fått den av världens bästa i julklapp.. ♥

love you all!





(bara ett fåtal av alla)

Tack för ni finns

Ska vi? (05:11)

Fan vi måste dra... de e sent fan.

- Lite til?


okej.




05:11..

medgångar och motgångar... bra och dåliga saker.
but still, here I am.

Kan någon säga mig varför?

Det är bara en som vet


och det är jag. tyvärr.

stör mig på mig själv ibland. eller ofta. jag vet jag är töntig kanske. men jag älskar dig för mkt and I would never forgive myself
det är så enkelt.

för mig såklart..

Optimistisk pessimist

Det har varit en tung dag idag. Som en mycket fin vän sa till mig nyss, så måste jag försöka se de positiva sakerna i mitt liv vid sådana här tillfällen, och hålla skenet uppe. Det är ju logiskt egentligen, det kan inte alltid hända bra saker, man måste få bakslag också.. Hur ska man annars kunna inse vad bra saker är, om man inte kan jämföra med de dåliga.

Nu blir det one tree hillterapi.

Och tack Kajsa för denna trevliga kväll! Den betydde mer än du tror.


Nu slog det mig

Alltså såklart har jag känt att, fan vilken bra sommar jag haft. Bästa i mitt liv!  Men alltså, precis nu slog det mig, att den är så jävla oslagbar! Ni fattar inte hur grymt bra och kul jag haft det hela sommaren igenom! Har aldrig mått så bra. Det slog mig verkligen som hårdast nu efter att ha läst Antes blogg.


Alltså. När han säger näst sista wohoet, då ryser det till i hela kroppen!



Hultan 09. Elliotts.
Det är vår festival!

3 av 5

Bara två dagar kvar på denna arbetsvecka! DET FIXAR JAG!

Nu väntas currykyckling. Och för er som inte vet vad det är, så är det kyckling med curry! (haha)

Älskar mina friends till max och ni borde kolla in Kajsas blogg för att se världens bästa bilder på världens bästa tjejer!

Love you all

Och peace :- )


AC / DC

Well they rock och kommer alltid göra! Jag har blivit uppvuxen med denna musik. Min pappa är ett huge fan! Men de är ju sickt bra? Kolla detta liksom;





Nu ska jag ta powernap, och efter det powerwalk med Kajsa! He.. powerknappen är på kan man säga. Hoppas vi inte hamnar på Västerviks sjukhus som panncakeslovern säger att vi kommer göra.




SÅ JÄVLA HETTT OCH SEXIGT



Mitt hjärta gör ont... Alltså helt seriöst. Jag mår dåligt!

Spola fram till typ... 3:30.. Där bäörjade de hända grejjer..

Imponerad

Ja verkligen! Mina åsikter om denna Pelle Almkvist har verkligen tagit drastisk förändring de senaste dagarna.. Jag tog bilen igår eftermiddag till Stockholm för att umgås med Micke lite då eftersom vi inte kommer kunna träffas på länge nu då han har mycket teater och jobb framför sig.. Vi gick på stan och mös och kollade i alla vackra skyltfönster.. Rätt som det var kom Pelle och några av hans killkompisar (mattias och mikael tror jag dom hette) och gick... Vi började snacka lite efter att jag tagit första steget då.. Jag presenterade mig mer elle minde och sa att jag var kompis till Bella.. Och så fort jag sagt Bella, lös han genast upp som en sol och jag såg hur han fick tillbaka färgen i ansiktet... Han kände sig lite ensam och ängslig och ville inte annat än att träffa sin Bella..

Han var så söt, och verkligen hur artig och trevlig som helst.. En toppenkille!


Verkligen Bella, nice score!


:

Till alla som har något med konsum att göra:



Nu: One tree hill och powernap, uppföljt av powerwalk.
Och en fråga till skogshuggarn, vad har du mobil till?

gavin degraw

Jag sjunger hans låtar dygnet runt huller om buller och blanner så glatt :- )

Tog sovis idag, såklart på min enda lediga dag since forever typ...  sedan tjugo i tolv bestämde jag mig för att ta tåget till linköping då det var 30 min till avgång. Well jag hann duscha och allt möjligt, och kom precis lagom :- )


I linköping blev jag lyckligaste ever :

 


Och sedan när jag kom hem, begav jag mig till bullerbyn till mitt lilla barn! Hehe. Ville bara se hur det lät.. Men hon är ju typ det, hehe.



Och redan nu ska jag lägga mig och försöka sova för imorgon väntas jobb 07.
Pain in the fucking ass




panic at the disco

SÅ frustrerande! Jag har ETT avsnitt kvar av säsong 5 på oth, och det funkar inte att ladda hem! Testat hur många torrenter som helst, utan lycka.. Och jag kan bara inte strunta i det avsnittet, jag har sett alla avsnitt, och i ordning, så kan verkligen inte börja på sexan.

Snälla seeda nångång


ryser och fryser.

Det är kallt i mitt rum och jag lyssnar igenom gamla låtar som får mig att må superbra och jag får tillbaka den känslan jag hade när jag lyssnade på dem då.

Mina fötter bultar och bankar, speciellt en tå! Jobbat idag, och det gick helt okej, helt slut nu dock... Amanda och linn åker till Linköping runt fyra, och det suger att jag inte följer med dem, men det är nog det rätta egentligen.

Snart ska jag och micke ut med elof och sen ska vi ta oss en tupplur och bara mysa.

Puss!


mmmm..

Älskar detta klippet på min underbara man.. eller älskare! Jag tycker han är såå bra här, men han tycker inte det är ngt speciellt... nu ska jag säga hejdå för han åker tillbaka till Stockholm nu.. så tyvärr tjejer så missar ni han precis ikväll...

osis ju


Det är rätt konstigt egentligen

Men alltid när jag har en såndär härlig känsla inom mig, att jag mår bra, att jag för tillfället prisar livet högre än någonsin, så vill jag alltid skriva det i bloggen! Jag vet egentligen inte riktigt varför.. lite knasigt om man tänker efter.


Men denna dag har varit helt okej, but it's not over yet! det är fredag, och IDOL! som vanligt ska det ses med tjejerna! 

Imorgon är det lördag och när klockan slår 14:00 så har jag avverkat 6 jobbdagar. GO ME!

Ciao!

:- )

TORSDAG, and I'm free as a bird som Ms. Furtado skulle sagt :- )
Jag längtar ihjäl mig till fotbollsträningen ikväll!

Jag måste springa nu, ska möta mickan & amanda på spar för att köpa fika :- ) Vi ska dricka te framför amandas brasa. Men jag behöver nog inte stressa, för känner jag de där tösera rätt så kommer de komma försent :- )




Peace


maryame el harake a.k.a mimmi

Jobbat heeeeela dagen idag, och denna dag var klasskillnad om man jämför med gårdagen. Gick bra & snabbt!  Lite kämpigt mot slutet efter en hel dag med siffror och pengar, men nu är det över och jag mår så bra!

Är ledig imorgon (tack&lov). Eller, iallafall från konsum, jag har mycket andra saker som måste göras.

Prioritering nummer 1.
Träffa min älskade mimmi! Hon flyttar snart till Blomstermåla, och det är så hemskt.. Kan inte beskriva för er, hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne! She's irreplaceable!

يُحب mimmi




Hon har fyllt mitt hjärta med så mycket glädje och minnen!
... det lilla livet :- )



ångest

Min ångest är över öronen. Jag har inte tränat sen söndags. PANIK! Jobb har stått i vägen. När pensionärsrushen var över idag, skrev jag ner morgondagens dagsplanering, och vilken dag det kommer bli! topnotch warning.

Förresten. Den misslyckade gårdagen, fick bästa tänkbara slut och jag somnade med ett leénde på läpparna.


Nu måste jag ta hooben till jobbet. Lunchen är över.



Adios

MUPP

Just nu känner jag mig som världens största mupp. Denna dag har varit ett helvete! Började redan inatt då jag hade en inte alltför glad vän på andra sidan tråden, redan då visste jag att denna dag skulle bli rena pesten. Men jag försökte få upp humöret och peppa mig själv, men det gick inte. Upp och jobba kvart över sex, på brödavdelningen = SÄMST! Hela dagen har krångel uppstått och allt och alla har jävlats! Har nu också ont i rygg, nacke & fötter...

Trodde verkligen inte att klockan någonsin skulle bli 18..

Men nu ligger jag här, efter en rekordlång dusch för min del, med morgonrock och 3 par sockor..



Och denna bild är inte tagen nu. Den togs inatt, before the hell började och jag var en glad människa som tittade på one tree hill.

Nu är jag bara en mupp.. som ska bädda ner sig och vänta på att denna dagjävel ska ta slut!
Och kosse vann inte igår, men jag hade redan väntat mig att fallet inte skulle bli så. Det är så typiskt sverige bara. Ett genombrott på 25 år. Lyckat!

fuck it

te och bluffstopp.

Duktigt trött och utpumpad är jag för tillfället. The gym is killing me. Mina armar pulserar ikapp.

Nu blir det långdusch med homespa. Det skulle ju inte vara fel om Micke would like to join me... Sedan blir det innebandy med resterande medlemmar av Elliotts och efter det teaparty hos familjen Åstrandh... Och vi håller alla tummarna för att modern i hushållet är på plats. Ho är för skön! En och annan runda bluffstopp ska väl hinnas med också :- ) . It's our new thing.



VIBK [v]

VIBK


grrr...




Relax. Det är bara choklad! ... and some cashews :-)

New favorite dish..

FOLKET! Ikväll har jag käkat det godaste någonsin. Det kan till och med vara så att det slår ut min samba oelek sås. I am not kiding, alltså. Linda, Julia & Elin, och jag såklart var det som lyckades med detta. Eller egentligen inte Linda, hon skötte enbart ljusen, och att duka bordet fel :P HAHA. Nej, men back to the food. Fullkornstagliatelle, skogsvampsås med oatly matgrädde samt lite specialkryddor i, med grillad kyckling och stekt paprika, zuccini och champinjoner och en grym sallad till det. Fetaost också. Det låter ju kanske inte sådär överdrivet gott, men det var det verkligen. I'm telling you.

Så nu har jag ju ett problem mindre att lösa imorgon då det är jag som står för maten i hushållet.

cravingsförmat.com
Julia, I need thoose spices.



OCH NI! Before you go.
Klicka här om ni vill rösta fram och se en forna Vimmerbybo ta emot pris i ett fullsatt globen på måndag!

=)

Ny väska



Köpte en väska förut idag. 29 :- på second hand.
.and I love it.
Köpte visserligen 2 till, men this little thing är den finaste.

Ikväll blir det film & käk hos Julia med en massa trevliga prickar. .Just great.

Bilder från dagens besök i hagadal.

Jag glömde nämna i föregående inlägg att jag idag, hoppade från trean (!!!) för första gången i mitt liv. Det var perfekt timing, och verkligen meant to be. Det var stillsamt i hallen. Det var bara jag och Kajsa där. I pulled my self together så att säga, and jumped.

Här är bildbevis;

 ... och ...

Värt en applåd, kanske en klapp på axeln också!

Kiss and hugs

Lovely day, isn't it!?

Efter en väldigt överdriven sovmorgon och ett par one tree hill-avsnitt för mycket, så drog jag mig i kragen och hämtade upp kajsa för avfärd mot hagadal. 40 längder. good shit alltså. Vi lekte också med de älskade sälarna och hoppade runt överallt, mer eller mindre. Lite såndär jobbig trampning gjorde vi också. Gissa hur vi avslutade allt? Med fruktstund i bastun. Bappelsin, päron, clemmisar & some bananas. Skärbrädat med kniv & hele köret hade vi förberett, så glatt.

Ligger väldigt oskönt i min säng för övrigt. Madrassen är halvvägs på golvet, lakanet is a total mess, och kuddarna är inte alls sådär pluffsiga som jag vill ha dem, jävla plattfiskar!

Ska ut med hunden nu och sen blir det idolkväll hos Kajsa med mina andra good friends. Just det. lösgodis ska köpas också. and man, I can't wait.  mittt jävla low sugar tropical fruit godis från malaco kan ju ta sig någonstans.



 

Vill hälsa till min kära syster som sitter på flyget till Thailand just nu. Jag själv får ju lite återfall när jag tänker min vistelse där för exakt ett år sen. Enjoy;


h

I want it back

DONE! :-)

Nu är säsong 1-4 av OTH sedda, och jag ska börja se min nedladdade säsong 5! Gryymt! Jag är sådär härligt trött och sliten, efter en dag med moneymaking och träning. Fick ett mycket positivt lönebesked idag också. me like big numbers.
Och sen gillar jag alla mina underbara vänner, var ni än befinner er, så finns ni alltid i mina tankar!

Godnatt på er folks




1 minute ago..

Quickshare, noch einmal!

Har precis slängt i mig lite lasagne! Jobbat till 19:00. Drog en runda till träningshuset efter det och nu ska jag snart  bli upphämtad av Elin för att åka till Södra vi och träna fotboll! Yes you heard me. Först tänkte jag skippa det och bara ta en runda på gymmet efter jobbet, men sen ville jag hellre köra fotboll. Kunde verkligen inte bestämma mig, så det fick bli båda! Hårdkörning ni vet?

.. Glömde säga att jag älskar lasagne för övrigt.
It's good shit så att säga.

Kan ju tillägga till mitt förra inlägg, att det är tack vare Kosse som jag älskar OTH. Hon skickade med mig 4 säsonger hem en gång efter en vistelse i lkpg, och först såg jag det som en börda att behöva ta sig igenom allt det, men efter första avsnittet, it just said klick, you know. Tack för det!


Nu blir det spurt till tempo!




One tree hill



Det finns inte ord för hur jävla bra denna serie äääär!
Jag har gråtit 4 gånger på tre avsnitt.. Av glädje och sorg!

ONE TREE HILL <3

check it out;

Bella visade mig denna tävling som man kan vinna ett valfritt plagg från Koola Anna genom denna hemsida; http://www.paprika.e-butik.se/

Klicka här för att komma till tävlingssidan


:-)

Vad är det frågan ooom?

Den senaste månaden har det ringt cirka 10-20 samtal till mig från olika marknadsundersökningsföretag och försäljare m.fl. De är alla en riktig pain in the ass också. Jag kan inte säga ifrån heller. Igårkväll ringde en från svenska spel och gjorde en undersökning. Det var frågor som; Vad anser du om svenska spels sponsring till event som t ex; Glocal chick. Alltså jag får spunk! Jag förstår verkligen inte frågorna heller och dessutom pratar de så sjukt snabbt. Den frågan skötte jag såhär: "Asså, äre okej om ja typ säger mellan 1 och 5? Herregud.

Värst var typ för 3 år sen. Jag satt på toan och hade med mig telefonen in ( konstigt nog ), men jag hade iaf pratat med någon kompis. Jag skulle åka träna precis så var lite smått stressad. Då ringde det en såklart. Gissa hur lång tid undersökningen tog? 49 minuter!! Jag skämtar inte! Jag satt på toan i 50 minuter, och svarade på frågor som: "Vad anser du om litauens kongress som uttalat sig om FN;s paragraf 5". Kanske inte var precis så, men lika svår och muppig fråga.

.. Och nu är jag 69 kronor fattigare. Det ringde en från bonniers nyss och sa att jag varit med i en undersökning på nätet (?) och jag fick nu ett erbjudande gällande 4 knivar för 69 kr. Istället för att bestämt säga: Nej tack! Säger jag: Eee.. e aa, de kan ja väl...

FAN!

Brukar ni bli uppringa av sånt skit?

bäää

Jag har lunch nu. Jobbat från kl 10. Och jobbar till låsningen ikväll. Jag ooooorkar inte åka tillbaka. Jag somnade runt 4 inatt och gick upp kl 8. Sen har jag vidrig träningsvärk i vänster arm! + Att arbetsstället är rena dårhuset. Vill bara ta på mig mjukisar och sätta mig på ett plan till gran canaria eller liknande och äta lösgodis.

MEN NEJ! Jag ska tillbaka till dårhuset, arbeta i 5,5 timmar till, få ännu ondare i armen, bli ännu tröttare...och inget jävla lösgodis får jag äta för det är inte helg. And that's when we do that shit.

Nåja. Pengar är aldrig fel. Nästa vecka blir det fyra dagars jobb och det är gott för plånisen! Det som driver mig är usa-resan! För det vore ju mycket roligare och kunna leva livet där, än att gå runt och snåla och äta nudlar varje dag.

Hej

Sexy thing



Sexy back live och victoria secret! Det kan inte gå fel!
I love both! Speciellt victoria secret. Någon som vet när nästa show är?

AHHH detta är bra skit!!

Måndag 10 november.

Jaha då är man 19 år och en dag. Nedräkningen har börjat till 20 :- ).

Det var väldigt jobbigt att kliva upp idag. Ställde klockan på 09 eftersom jag ska jobba imorgon och då vill jag kunna somna skapligt ikväll så jag är utvilad till en lång arbetsdag. Denna vecka är rätt fartfylld faktiskt, och det gillar vi. Men idag är det måndag, och som jag och mickan kom överens om igår, så ska vi bara ta en dag i taget. Så vad händer idag då? Mina ägg kokas just nu och frukosten är framställd. Klockan ett ska jag möta upp nicole för workout på gymmet. Efter det blir det hem och laga chickenwings med ris och kokosmjölk med kinesisk wok och sen ikväll är det filmvisning hos Mickan.


Det kommer bli en bra dag tror jag.



Mission not complete

Ee. Det blev inget pumpa så in i! Lite blev det allt, men när jag skulle köra in & utsida lår-maskinen hände det en olycka och jag fick ringa pappa.

Mina byxor sprack i skrevet.


Hahaha. Jävla skit.

vill ha känslan

Just nu är jag sådär seg&dryg som man brukar vara på söndagar.
Så därför ska jag, efter att pappa kommit hem springa till t-huset
och pumpa så in i så jag känner mig nöjd efteråt, för det är en så
jävla härlig känsla. Sedan ska jag göra ett försök att leta outfits och
städa iordning i mina garderober för det behövs verkligen!

Nu; En banan och ett glas vatten innan träningen.


aah go nuts på ps

har försökt mixtra med massa skit i photoshop hur länge som helst.
utan framgång dessutom! hatar min design på bloggen så vill göra om.
den borde inte ens få kallas design, så ful är den.

men klockan är nu 02:36. jag är 19 år och 2 timmar och 36 minuter gammal.
eller va fan. jag föddes ju inte förrän 19:36.
crap.

nu ska jag se one tree hill och invänta john blund.
och dessvärre min födelsedag.

grattis emma.



bara ett klick från dessa;




Jag tror jag ska beställa västen. Aah vill ha! Allt är från forever 21.
Eller så hoppas jag att den finns i butik i februari :-)
BTW, så längtar jag fööör jävla mycket dit. Lyckotårar på g!
Har ni läst Antes blogg? Vi får komma till Lake Tahoe!!! OH MY GOD!
Det är typ hur vacker som helst där. Pulkarace!
När emmsi kommer hem från Ukraina blir det hell of planering!

Emma come hoooooooome :-D

thrilled

Så sjukligt pepp är jaaag just nu! Nyss ätit grymmaste frukosten EVER!
Yoghurt med linfrön, solrosfrön. russin, musli & banan. Till det;
Grov äggsmörgås och ett glas nyponsoppa!

Vattenflaskan är påfylld och jag ska bege mig till träningshuset for köttning
och efter det drar jag och kajaken till hagadal för att simma en kilometer, kanske 1,5 till och med!

IIIIIH! Sen är det eftermiddag och då ska jag börja laga min favoriträtt som tar 2-3 timmar. Sen är det idol och vet ni vad det innebär? GODIS och BLÅBÄRSPAJ! Aaah vad jag ska njuta!  Sen på lördagen blir det lösgodis och bara vara i heaven.

På söndag kör vi igen! Gym + löpning.
Så sjukt trött på promenader, fy fan vad trist!

IIIIII... Hejdåå!

exited

Morgondagen kommer bli kalas! Just hear this:

09:00 - Vakna och städa gärnet!
10:30 - Träningshuset here I come för lite tramp och arm & magstyrka
12:30 - Hämta Kajjan the Bajja för simning i hagadal!
15:00 - Handla food och sånt
17:00 - Börja med maten eftersom det tar 2 timmar i ugnen.
19:30 - Friends kommer och käket väntar och IDOL.

Älskar att ha en dag fullproppad! Kommer ihåg tiden i tvåan då jag tränade 3 lag + tränade själv i två lag + en jävla massa prov! Gosh det var tider =) . Tyckte jag inte då dock..

Dessvärre är det många som är frånvarande imorgon. Men det blir fler gånger hiii! Och jag vill fortfarande inte att min födelsedag nämns eller liknande. Det känns bara som en vanlig liten tjejkväll imorgon, och det är precis det jag vill!
Jag HATAR kalas och att fylla år!

Nu blir det one tree hill. Jag är lite rädd faktiskt. Cooper och Rachel krockade med Nate och Haley så R & C åkte ner i vattnet och Nate dök efter men fastnade under vattnet i bilen. Där tog avsnittet slut... Håller på och samlar mod här nu. Samtidigt som jag läser massa artiklar att Kosse gjorde två mål i dagens match mot Tyskland! WIHU! BÄST!



Bilden är tagen av Volker! En tysk som jag brukar hjälpa översätta texter till, till hans tidning Fansoccer!
Förhoppningsvis googlar ni inte på den tidningen eller mig för om ni har tur får ni en träff och ser en bild på mig som är för jävla hemsk och jag förstår inte att det är jag! Jag hoppades att ingen ngnsin skulle få se den, men sen en dag i skolan kommer Louice (jag älskar att säga louice istället för lollo hihi): Jag hittade en bild på dig när jag sökte runt massa på google. haha! Fy fan för dig louice att du hittade den! Ee.. ja kanske inte borde berättat om den där bilden över huvudtaget ;P hoppas ni inte hittar den iaf.. iiii!

One tree hill nu!

Problem, och jag stör mig så in i helvete!

Fy fan vad störigt! Igår tog jag världens längsta dusch, gjorde inpackning, face-cream och rakade benen så jävla noga och så jävla bra och resultatet var stunning och jag var så lättad efter för jag äntligen tagit tag i saken.

Men NU till min förvåning upptäckte jag att jag hade STUBB! Vad fan är grejjen med det? Så jävla onödigt att raka sig över huvudtaget! Det är så jävla jobbigt och TRÅKIGT! GAAAAH!

Önskar jag vore kille just nu!

Eller isåfall skulle jag vara bög, för jag är kär i Nathan i One tree hill!

     ♥    

.. O jaaa ni hörde rätt. Jag är kär i en yngre kille! Eller asså, inte yngre än mig (tack gode gud) men yngre än typ.. Micke, ni vet min pojkvän? som är skådis? persbrandt? :-)

Aaah! Nu blir det jobbigt här. One tree hill eller beck ikväll?

BESKRIVNING

Eftersom vissa (speciellt Åstrandh :P) inte förstår min oerhört grymma beskrivning på vart jag bor har jag här gjort en bild! Fan för er om ni inte förstår :P




Ring annars

aaaah! isolering = over!

I have seen the light! :- ) Dock mår jag inge vidare nu. Men det var det värt!
Jag känner mig lite som en ny människa. Men bara lite! Varit ute på en skogspromenad med nickan & charlie.





Nu ska jag burra ner mig igen och se one tree hill.
Kanske spilla en tår för nathan också. Inte för det är synd om han, utan för mig, som aldrig kommer få honom! He's a keeper!

FÖRRESTEN! Kommer ni ihåg den där hunklistan för ett par veckor sen?
Thomas Dennerby, som hade en tredje plats, såg jag LIVE i linköping i lördags.
Jag såg honom när han entrade VIPläktaren, och sen i paus följde jag efter honom.
Vi bytte blickar fleeeeeera gånger och han stötte emot min rygg ( AAAH ).
Sedan när jag skulle fråga om jag fick ta en bild på han och mig, hade han vänt sig om och börjat gå! BUHUU! Men one down, 4 to go. :-)

Här är en bild på han i bakgrunden! Det är hans vita ärm ni ser!

Idag är ingen vanlig dag

.. För det är Antes födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!



Jag hoppas att din dag blir oförglömglig :-)


/ The Ek with da Hoob!

tragedier

Det finns två tragedier i livet. Det ena är att inte få det man önskar, och det andra är att få det. Hjärtesorg x 2. Tragedier inträffar. Vad ska man göra åt det? Ge upp? Kasta in handduken? Nej. Jag förstår nu, att när ens hjärta krossas, måste man kämpa för att känna att man lever. För det gör man. Och den där smärtan man känner, är bara en del av livet. Förvirringen och rädslan påminner att det finns något bättre. Som är värt att kämpa för. Dock är det så, att medan vi kämpar att få det vi önskar, det vi tror kommer att förändra vårt liv, glömmer vi bort det som verkligen betyder något. Vänner, kärlek och familj. Saker vi egentligen redan hade. Så är det en tragedi att få det man önskar?

Jag tycker, att inte få det man önskar är en tragedi. Men att få det man önskar, är allt man kan hoppas få.

lever så glatt

Njae inte så glatt va. Jag har legat hemma ett par dagar med feber, halsont & huvudvärk. Helt lam och slö som en vet inte vad. började efter marchen då jag och nickan frusit rövarna av oss och världens frossa attackerade mig på hemvägen och jag däckade i sängen när jag kom hem. Men nu har jag iaf tagit mig upp och varit och fikat med lindis och julia. Skönt att träffa lite folk! Sitter hos syster nu och tagit mig en update om vad som händer i världen genom internet. Har inte känt mig så social på sistone, men det har varit bra. Jag känner på något sätt att jag blivit mycket lugnare och det är mycket bra. Kanske lika bra att internet inte kommer på ett par veckor. När man liksom ligger och är ängslig typ, så tänker man så jävla mycket. Jag är mycket av en grubblare och tänker ofta och för mycket. Oftast också på fel saker

Nej, men nu ska jag bege mig hemåt med the hoob (min bil; hobbe) och sen dricka godaste teet ngnsin. lust & färgring.

på fredag kära vänner är ni välkomna hem till mig så glatt för mat & idol! storgatan 96 a. "ett stenkast" från tempo!

live your life

RSS 2.0