Deleted

Jag hade skrivit ett långt inlägg. Men jag raderade det.

Motivation sökes.


det går bra nu

Har egentligen inget jag vill skriva, inget jag vill dela med mig med...

Eller jo en sak. Trots att jag inte har en susning om vad jag ska göra i höst, är jag inte oroad. Jag vet precis vad jag ska göra! Vill ni höra varför?

1. Vi ska flytta (igen) så jag kommer hjälpa till med flytten vääääldigt mycket. Ser fram emot det.. jag & mamma ska packa och finputsa saker, åka till ikea & handla nytt. Jag får dessutom ett stort rum med typ hall & toa, det känns bra!
2. Annelie på konsum söker "dagmatte" till hennes hundvalp, så den ska jag gå ut och gå med ett par gånger i veckan. (Bra motion och bra för plånboken)
3. JAG SKA TRÄNA RÖVEN AV MIG! Mitt mål är: USA BABY!
4. Ska få några veckor på konsum, extraarbete! = pengar till USAresan.

.. jag ser fram emot det faktiskt. vissa tycker säkert att detta låter hur tråkigt som helst.. but you know what? JAG BRYR MIG INTE! jag behöver detta. jag behöver tid!


I better do this quick


Ligger här halvt död, utfläkt & naken till råga på allt i min säng och håller på och dö av värmeslag! Alltså skona mig, snälla! Jag kan verkligen inte sova när det är varmt, funkar inte. Tänk att sova två i en säng i denna värme, PANIK! Eller som pone skulle säga: Panikey. Hennes nya ord.. Låter sisådär va?

Har just nu ingen kontroll alls på mitt hår. Jag körde SNABBT hem från Linköping idag så håret bara blåste. (Hade rutan nerdragen p.g.a värmen) Det är fortfarande en aningen fluffigt och jag kan liksom inte få det att ligga rätt. ilandsproblem.
Dagen har varit kalasbra! Åt mat på stan (kycklingfilé, pommes & tzatsiki, självklart med en COLA till (har blivit colaberoende på sistone,läskigt..min kropp skriker efter cola!)) Efter födintaget strosade vi mest. Köpte INGET! Damn proud ska jag säga er! Åkte hem till Ryd och såg sex and the city (love it) och sedan fick vi mat och tårta av mästerkocken :-) .

En dunderbra dag! .. Och grattis till Kosse! Hela 19 år idag, shiet :-)

Blev ett quickstop i gullringen på vägen hem. En kopp te rann ner och även ett par chokladrutor :-). Dock ingen cola :-( .

Nu vänter vänner! Godnatt på er, fuckers!

sommar och sol

MINST SAGT! Jag trivs som fisken i vattnet! Dessa dagar har det varit schteeeeek INDEED! Bullerby cupdagarna har passerat och alla spelare har lämnat staden och nu har turisterna kommit! It blows. Danskarna är verkligen värst, jag förstår ingenting! Takolompe, beppelujje, floff, moppesock är några av orden som ställt till problem för mig i sommar! Fick aldrig riktigt reda på vad orden betydde, eller jo ett av dem, Takolompe = tacobröd!  =/ 
 
Åter till bullerbycup! Det var kul. Mycket tack vare sällskapet. Sällskap från linköping :-) . Vi dränkte oss med olivolja hela dagarna och mor min blev nästan rädda för oss när vi kom hem, hon trodde det var ett par kräftor som stod i hallen. På kvällarna gick vi till sommartorget och fick glass (billig) av rawe&duaa, sedan fick vi också gratis / billig pizza på shalom..

Nu de senaste dagarna har jag glassat kan man säga. I söndags solade jag hela dagen och sedan på kvällen följde jag med Amanda & Fritiof-Elias till deras sommarstuga i Spångenäs. SÅ UNDERBART! Världens mysigaste stuga, precis intill vattnet, gosh det var heaven! Vi slängde oss i sjön direkt när vi kom, sedan i famnen på Jeanette som var glad att se oss, hehe. Vi åt mat, spelade boul (jag&amanda mot fritiof-elias&uffe) vi vann en runda och förlorade 2! Efter det var det dags förmig att ta hem potten i poker! (20 gelehallon) piece of heaven

Idag har jag jobbat en kortis. Efter det dränkte jag mig i coconut oil och la mig på balkongen. Det blev dock varmt rätt fort så jag ringde Ella och vi åkte till Höksjön med Gunnar&Shadde. Vi var på ett heeeelt annat badställe som jag aldrig set ttidigare, det fanns liksom ingen sand, man gick på klippor som låg under vattnet, ascoolt :-) . Hann bara hem en snabb runda innan jag fick mess av Ås och innan Ante ringde. Vi drog till Gullringa och såg fotboll. Sedan dök solen upp och svettet började rinna, så då åkte vi hem igen och hämtade striden för att åka till Höksjön och svalka oss.

.. & nu ligger jag här i sängen med laptopen i knät och surfar runt lite.
Har funnit den bästa bloggen i världen verkligen! http://yournatascha.wordpress.com/


Detta blev typ världens längsta och tråkiga inlägg. Men vem fan orkar bry sig!
Jag måste sova nu för jag ska ta pärlan till Linköping imorgon :-) .. Visst en som fyller år! HIHI*


Godnatt

Reality sucks

Det gör den verkligen.
När verkligheten står där framför en, inser man verkligen hur hemskt det är.  


Kram! ♥






irriterad

JOBBIG NATT! Har inte alls sovit bra. FAN!
Är på världens sämsta humör kan jag lova!

Men ikväll händer det grejjer!
Gamla gänget träffas igen :-)

Nu ska jag äta frulle och borsta tänderna!


Ciao


upp och hoppa ligg inte och dra dig !

Fångar du dagen? Gör du det? VA? VA? 
YOU BETTER DO.
 Life's to short to waste.

PADDLING IDAG! Grymt kul.. Ante&Casse testade väl gränserna för normalt beteénde ibland kanske.. Näerå! Kanske var min rädsla för mörkt vatten som gick överstyr ibland, hehe :-) och alla dessa jävla fiskar (jag gissar på stora, feta gäddor) som hoppade upp och skrämde skiten ur mig gjorde ju inte hela saken värre! När Casse började prata om lochnessdjuret stängde jag av mina öron! Hehe :-) Nej men thanks girls*
Vi bildade dreamteam efter det och lagade tacos. PRAISE THE LORD! Det var underbart gott. MAT ÄR LIVET! Just det, ett besök till ALV hann vi också med : )

Nu har jag typ sprängande huvudvärk och måste försöka ladda batteriena. Är helt exhausted... jobbar till 19:00 imorgon. K Ä M P A !

och ni, FÅNGA DAGEN!



Bästa veckan någonsin :-)


Jag är rätt sliten, ganska trött, och har mycket ont i ryggen! MEN INTE STOPPAR DET MIG INTE :-D . Trots alla dessa skavanker så är jag på ett grymt bra humör, och jag tror jag vet varför! IMORGON SKA VI PADDLA :D . Ante, Casse & Jag! Ella har stuckit till Götet så vi värvade Casse! Kommer bli grymt kul, säkerligen jobbigt emellanåt! Men vi fixart!

SLAPPT SCHEMA DENNA VECKA, and I love it!

Måndag : 08:30 - 14:00
TIsdag : LEDIG
Onsdag : 08:30 - 19:00
Torsdag : 11:00 - 15:00
Fredag : 06:30 - 9:30
Lördag : LEDIG
Söndag : LEDIG

Gårkvällen var helmysig! Strid&Jag tog pärlan till Gullringa' och hade filmkväll med Ås! Vi åt mackor, godis, ostbågar .. och drack te : )

.. Nu ska jag vila lite och se vänner med mitt ubergoda te som jag köpte i linköping.

hejdå!


Regn var det här ...

Inte alls kul med regn. Svensk sommar indeed, right? Jag blir så trött på dessa metreologer som alltid lovar toppensommar med 30 graders värme! Up yours säger jag bara...

Jag är helt utsövd, om man nu kan säga så hehe! Igårkväll gjorde jag hårinpackning, ansiktsmask, samt lite andra needs :-) .. Hel great var det! .. hade ju onlinesälle också ;D

Har småplockat lite på mitt rum nu, och som vanligt när jag kommit halvvägs och rummet ser förjävligt ut, ångrar jag mig att jag började med skiten! JAG VILL UUUUT! Jag vill göra något!

ny design.

HEJ!

Kände att det var dags för något nytt!

This is my new place



 


hey people

tack tjejer för igår ! gryyyyymt kul säger jag bara =). fan vad vi är bäst!

brygghuset har nog aldrig haft det så livat. inte så många beställningar heller! haha!

jag hann bara uppleva 3 minuter på harrys innan det var dags för mig att ta armkrok med vakten och gå ut!
... 60 spänn åt helvete!



men tack tjejer för bryggan ;D det var underbart!

hey hey you you I don't like your girlfriend !

AVRIIIIIIV LAVIGNE PEOPLE !



Hej

Jag känner mig utvilad, och tur är väl det då jag jobbar 4 dagar i streck nu varav två av dem är till 19:00.
Igår var vi tjejerna hos Kajsa och typ såg på tv och blev bjudna på vääärldens godaste grej! Marrängbotten, glass & jordgubbar! Alltså det var himmelskt! Piece of heaven! Sedan gick vi ut en sväng och bara strosade kan man säga.

Idag ska jag träffa Karro som jag inte gjort på länge. Också julia : )
Vi ska luncha och Ante & Amanda kommeroch gör oss sällskap!
Blir säkert några ärenden på stan med ..Ska försöka hålla i plånboken!

Stockholm är inplanerat 30 augusti!
Även en träff med blondinbella :D come on tjejer!

Nej nu ska jag äta frukost och borsta tänderna!

CIAO !

I did it again

Alltså jag skyller på alla bloggare! De köper hur mycket kläder och saker som helst, och det har verkligen satt sina spår vill jag lova! Jag tror jag är rik. Den senaste månaden har jag köpt, 3 par skor, 2 byxor, 1 jacka, 3 väskor, 2 tröjor, 3 tshirtar! Alltså detta håller inte vill jag lova! Och idag har jag köpt en klocka och lite mer trams.

Detta håller inte.
I'm puting an end on this!


USA update

Jag längtar mer än någonsin!


Ikväll kommer Antounia hem! Jag behöver träffa henne!
Hon är min energikälla!


:(


jag som trodde....

Något är fel

Jag har en klump i magen! Jag känner på mig att något har hänt!


RÄDD

PROBLEM

Okej. Jag kommer numer i sista hand. Det är tydligen så det funkar!

Är bara så besviken. På allt och nästan alla!

Quickshare, så att säga..

HEJ! Jag håller på att kissa på mig så I better do this quick :-) . Har varit i Linköping idag med mamma, pappa,morbror & fru! Det var asaballabra! Hittade mig ett par jeans, skor, tshirt & en BEVERLYHILLSTRÖJA! : D gryyyymt. Den ska bäras när vi strosar runt på gatorna i melrose avenue på beverly hills kan ja er lova!

Dagarna bara rullar på, verkligen! Och jag känner att jag hittils gjort det bästa av denna "sommar". Senaste kvällarna har jag umgåtts med Elliotts horor. Vi har spelat spel, druckit te i massor, varit ute vid ålhult, kört anden.. och bara pratat i evigheter :D .. ikväll väntas det ytterliggare en tripp ut till gullringen då käk&prat återigen står på schemat :-) ..

Men nu strax, ska jag till sunnanäng och plocke upp antounia. Vi ska försöka oss på de där tråkiga varven uppe vid idrottshallen, alternativt gå en powerwalk. Så det blir snabba ryck hem sen och duscha och sedan åka och plocka upp hororna! (no offence) ..

Hoppas livet leker!

Nu ska jag kuta till toan och lätta på trycket!


kanske kan bli?

Detta blir en sen update! FÖR SEN! Jag borde sova. Men jag är just nu hög, high on life! Jag är så lycklig! Jag har de finaste vännerna på hela jorden, for sure :-)

Bara prata & fika bland levande ljus i timmar på altanen + massa skratt! Så lite kan göra så mycket!

Jag har så svårt och visa mina känslor för hur glad jag är, men bara så ni vet... Jag lever livet, livet leker med mig! Vi är en!

Grej of the day: Såg en RÄV för första gången i hela mitt liv =) what a experience! Den var så söööt!

Räven fick mig inse att jag vill till Kolmården.
KOLMÅRDEN NÄSTA!


Söndag - Ledig

Jag är som alltid ledig idag, söndag! SKÖNT det! Igår efter jobbet kl 10:00 tog jag min kära Hobbe till Öland, som sagt. Jag hälsade på syster&per och deras kompisar. Det var jättemysigt. Grillade, vilade, solade & spelade golf. Dock hände det inte en lika kul grej på kvällen. Baileys och Smirnoff hade vi (trodde vi) låst in säkerti husvagnen medans vi var och spelade golf.Sedan när vi kom hem fick jag se Smirnoff ute på gräset, skaka som ett asplöv. Baileys var borta, puts väck! De hade rispat sönder typ ett myggställ för att komma ut. Vi började leta som fan och var livrädda. Anna var jätteledsen, det var så jobbigt. Mörkret kom och vi kunde verkligen inte hitta honom, letade överallt. Det fanns en skog precis där,så vi var rädda att han gått in ditåt. Efter 2 timmar gav vi upp, det var meningslöst. Jag var tvungen att börja packa för att åka hem, och jag bad till gud för att de skulle hitta stackars baileys. Han är en Birma-innekatt, han skulle inte klara sig ute länge alls. Anna och dem satte sig vid husvagnen för att se om han kom tillbaka. Sedan fick Henke, syn på ett par ögon under en husvagn, och där låg stackars baileys! Älskling! Han var okej. Pappa ringde mig och sa att Anna ringt och sa att de hittat honom. Jag satt där i bilen kl 01 själv, hade gråtit av förtvivlan, men när jag fick höra vad pappa hade att berätta, blev det tårar av glädje!

Älskade Baileys!





Här sitter jag igen, försöker att förstå vad som har hänt.

Helt bokstavligt talat. Vad har hänt??
Igår jobbade jag 06-19. Efter det var jag halv död och hade ont i hela kroppen. Jag somnade direkt när jag kom hem. Vaknade vid halv sex imorse för att åka jobba. Förstår ni hur lost jag är? Utan en vardag? Känns som om jag varit borta från jorden. Hur mår alla?


Idag efter jobbet ska jag ta bilen till Öland. Jag behöver det. Jag behöver komma bort!

Misstag

Ojdå. Something terrible must have happend(?) here! Jag la upp ett inlägg förut men det sket sa! JAJA! Är nyss hemkommen från Vvik. Har varit där med Ante, Anton & Chrish! G R Y M T! ( : .. Chillade bara vid hamnen och drog donken. Kära donken rättare sagt. Men nu känner jag mig mest äcklig och ska in i duschen snarast möjligt! Ska göra armhävningar och sådant innan hade jag tänkt.. Shake the bacon så att säga!

Gårdagen var så bra! Gick till city för en glass med Ivy&Friden. Sedan kom Emma, Ella & Ante en sväng! Jag E&E drog stadsrundan med tåget : ) .. & efter det en bössan delat på 3! Sedan testade vi våra nerver kan man säga, genom att spela "ellinors pappas spel" (det har inget namn) .. Efter 30 min stod Elliot som vinnare, tur var väl det då hennes vinnarskalle ibland kan gå överstyr :)

Nu ska jag sova en schtund innan jag Ante&Pette beger oss ut till Ålhult!

Ålhult is the shit.
.. och mina vänner! [v]



CIAO!

06:29

Sitter på jobbet.

Tror ni jag är pigg eller?


SVAR NEJ!

Undrar i detta nu om jag klassas som människa. Zombie är nog bättre.

UUU, I don't want to be lonely...

- den låten / meningen på gärnan hela dagen - YEEEES!


Snacka om att jag är snoozemästaren! Skulle vaknat relativt tidigt, runt 09 för komma igång med ryggen! (Har typ ryggskott och det är värst på morgonen och om jag skulle vaknat sent skulle jag fått det jobbigt de första jobbtimmarna) Jag snoozade dock till klockan 12.00 och det var bara då en timme kvar tills jobbet kallade. Men jag hann med lite ärenden på stan innan (äkta BB-mening). Köpte 2 par skor och lite smink. ILLA! Jag mår typ skit varje gång jag köper något. Jag tänker alltid: Spara dessa pengar till USA istället! Men man måste ju få unna sig lite saker iallafall...

Jobbade iaf till 19:00 och nu sitter jag i soffan med en skål jordgubbar med mjölk och inväntar älskade Allsång på skansen :- )


Oj. Nu började det...


 



Imorgon ska jag vill vvik med mamma. Förhoppningsvis orkar jag motstå att öppna plånboken!


Puss

RSS 2.0