ca 1000 kr rikare

Ligger i soffan och ser inspelat idol. Jag är heeeelt exhausted!  Har jobbat till 21:15 idag, vilket är mycket kämpigt. Men pengar får jag och det behöver jag. Dock är jag nu sjuk, så det är inte för roligt. Blir nog inget Trelleborg imorgon :'( buuuuu, sämst. Och ingen innebandydebut heller, fy fan allt går i kras :P.

Och jag kan ju berätta om min dagliga otur. Jag har fått en idé att ta upp mina franskakunskaper, eftersom jag inte gör alltför mycket om dagarna. Så jag tänkte gå till biblioteket och låna ljudböcker med mera. Jag smsade Emma om detta och föreslog att hon kunde plugga ryska och förbereda inför Ukraina, och kanske Ellinor också. Hon var så klart pepp inför det och vi tänkte börja imorgon (onsdag). Jag har inte lånat bok från biblan sedan jag var typ 11 år och tvingades dit med skolan. Och när jag nu väl ska gå dit, tror ni det är öppet eller? -NEJ! Stängt tis, ons, tors.

Typiskt, TYPISKT!



Fame factoryyyyy

Varför kan det programmet bara inte börja igen??? BERT KARLSSON RYCK UPP DIG!
AAH.. Lyssnar tillbaka på alla låtar och fy helvete så bra de äääär. Älskar säsong två mest med Peter Simson och Anders Johansson! Ha onödigt vetande :- ) . Sen såklart säsong 3 med Jimmy Bäst Jansson får man inte glömma heller :- ))


Nu ska jag försöka lägga mig. Jobb imorgon! VILL INTE!!!!!!!!!

Förresten så drog vi en raggarrunda ikväll på stan i min hobbe. Stannade på ICA parkeringen och skakade rumpa.
DET VAR KÄNSLA!


En dag i taget och ge inte upp!


Puss*

Av gröt mår man bra

Godmorgon! Jag älskar verkligen gröt,så himla gott och nyttigt. Självklart kan jag inte bara ätagröten som den är. Jag har godaste tipset någonsin. När gröten är klar, lägg i en stor matsked frysta blåbär / hallon och lägg på ett lock. Medan man plockar fram en smörgås låter man kastrullen stå på sidan av spisen, så hinner bären tina.Det blir supergott! Testa får ni se :- )

Idag är en såndär dag då det känns somom jag har tusen saker inplanerade. Men det har jag inte. Tror jag iallafall? HAr bara två saker, simning med mickan, amanda,linn & ellinor. Och sen ska jag köpa inomhusskor, eftersom jag börjar spela innebandy på onsdag :- ) i M-lund. LOOKING FORWARD! VIBKmatchen igår gav mig allt sug.OH GUD vad jag saknar att få spela med Antonia! Ni anar inte hur grymma vi var ihop. Pang, pang, pang sa det sedan var det mål och high five. SAKNA! Något jag heller inte kommer glömma är vårt f16 lag. Femma i sverige två år! Fy fan vad grymma vi var. Tränade en gång i veckan och den träningen var inte direkt seriösaste, och ändå var vi så jävla bra! Fy fan vilken känsla! Alla priser vi kammade hem. Kalmar 3 år, Dumle Cup i Göteborg, SM slutspel i Uppsala! Sånt man aldrig glömmer :- )

Men nu måste jag nog gå och packa mina simväskan. Jag älskar att simma! På torsdag är det simning igen med Lindis & Julle och det ser jag fram emot :- ) tjattra lite med Sp05Barna.

Förresten, dagens innan tolv-skratt var Amandas röst i morse. Haha! Tant som rökt i 80 år :-D

Puss på er!

Trött tjej - Hej!

Ja jag är mycket trött och sliten idag! Inte för mycket sömn senaste dagarna.
Somnar med datorn i knät varje natt runt 04 ungefär. Så ska man jobba på det och börjar kl 07. Det är rätt slitsamt :-)
Och i fredags försvann all livslust ur mig då det var hejdåmiddag för Antonia. Men jag höll mig rätt bra till en början. Men sedan när vi åkte hem i bilen och Ted Gärdestad spelade brast det rent ut sagt! Men life goes on och detta är en hell of a thing alltså. USA för fan! Ses där Antonia [v]

Så på natten till lördagen fick jag förfrågan om att följa med till Västerås och se på Rerre (kosse)! Solklart val såklart så det tog inte lång tid innan jag bestämde mig. Tusen tack till Frida som tog min jobbtid på skanska <3 ! Framme i linköping och träffade Ari som jag inte träffat på HUR länge som helst! Mycket kul! :-) Sedan hämtade vi de andra tösera och begav oss mot Västerås. Vann för övrigt mot Ari i gul bil-leken! YES!

Matchen var mycket bra och rerre gjorde en helgjuten insats :- ) stolttjej - hej! Fick trängas med alla som ville ha autografer efter matchen för att försöka byta ett par ord. Hon visste ju inte om att vi var där, så hon blev lite förvånad när vi dök upp där mitt i allt :- ) ..hihi!

Sedan väntade hemresan och jag var i Vimmerby inatt :-)
Så jävla underbar dag så jag inte kan förklara! Att få umgås med min "andra familj" gör mig så glad och varje gång jag måste säga hejdå, är jag nära på att fälla en tår! Jag saknar dem alla så oerhört mycket!!!! Men jag vet att de finns där, och det värmer något oerhört!

Nej nu ska jag pull myself together som Pheebs skulle sagt, och försöka få iordning lite hära.
Ska äta på Monte Carlo med la familia och sedan hämta kära Strid för att se på innebandy :- )

Puss på er!

& Rerre du är bäst!

What a wonderful wooorld..

Spelar den låten just nu här hemma, och med Mr Hiding såklart! :-D

Jag har hunnit med en grötfrukost, powerwalk för sista gången med Antonia, konsum och lära mig bakning, solat och duschat! Och klockan är bara 12:40 :- )

Känns nästan som om jag får tillåta mig en ben & jerrys ikväll för jag varit så duktig! Alternativt för att dränka mina sorger att ikväll är sista gången jag träffar Antonia på 5 månader!

Men livet rullar på! Jag trivs just nu! Umgås med mina vänner varje dag och ha kul! Jobba lite då&då, träning!
Bara en volvo och familj som saknas :-) ..Kanske ett roligare jobb också :-D

Men det är nu man ska passa på att leva, och leva för mig, är att umgås med mina finaste vänner! Och USAresan får jag ju heller inte glömma:-) som vi kämpat för de pengarna till den resan, det ska bli så jävla gutt och äntligen få komma dit! Då ska Antonia ge oss en rundvandring i San francisco och San rafael, sedan åker vi förhoppningsvis till L.A allihop och har det för jävla roligt :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sedan är det New York City som väntar, jordens coolaste place to be!

Puss på er!

Musikvideo

Denna låten kommer jag alltid att älska, och den betyder så mycket! Den har varit med oss hela sommaren mer eller mindre :- ) Så here you go!



Ciaoo

Vilken kväll!

Ehrm. Mycket läskig sådan...


Vi borde inte leka såhär egentligen. Men ibland tar bara adrenalinet och nyfikenheten över, och då kan inget stå i vägen!



Ahh.... Vilka var det egentligen?????


One night only..



Ikväll var den sista dagen på mycket länge framöver, jag umgicks med dessa jenter! Vi har hittat på mycket skoj sista tiden, och det känns mycket sorligt att det nu inte kommer vara så på ett tag, men samtidigt försöker man välkomna framtiden med öppna armar!

Jag har snart inget gråt kvar i ögonen!

Jag vet hur fredagen kommer se ut för min del.

Ah! Men I love you girl(s)!



God morgon! Eller?

Njaa! Jag har väl missat morgonen mer eller mindre. Vaknade för en liten stund sedan. Mina sömnproblem är verkligen inte att leka med längre. 04:50!! Det är sjukt. Förstår ni hur trååkigt jag har? Men jag laddade hem top modelavsnitt och tittade på, som tur är :- ) . Jag vet vem vinnaren är för er som vill veta! :-)

Jag har känt på sistone att jag bokat in massa saker utan att ha koll på när och så. Men när jag tog en titt i almanackan var det tomt, förutom på fredag då det stod; Hejdåmiddag! Det känns förjävligt förövrigt! Fasar inför den!
Men nu börjar iallafall denna vecka fyllas på. Idag är det reunion med luffarna och kosses match på tv :- ) och alldelles nyssens fick jag en jobbtid imorgon! WIHU*

Just nu har jag 20 700 på mitt USAkonto! Och mer måste det bli!

Gör en god gärning idag så ni kan sova gott inatt :-)

High on life

Aaah vad man går upp och neeer! Just nu är riktningen uppåt och det känns mycket bra vill jag lova! :-D

Gårkvällen var helmysiiiiiiig ;







Emmas strippträningar gick överstyr! HAHA! Galentjej89


äää.... detta var tänkt att bli ett långt inlägg med mycket text och bilder.. men motivationen tog slut så jag avbryter här :D

har pratat med luffarna också, ihihihihihihihi ^^




Carola is the shit, eller?

Haha. :- ) Jag bjur pån!





Muhihih!

Lev varje dag som om det vore den sista!

Jag vet inte om ni hört talats om denna blogg: http://jagefrisk.blogg.se/ , men den tillhör (tillhörde) madde, en 20årig tjej med cancer. Hon gick bort för några dagar sedan. Eftersom jag varit med om rätt obehagliga händelser med cancer, så brukar jag försöka undvika det ämnet så mycket det bara går. För några år sedan, somnade min mamma in med en tumör i hjärnan, men hon vaknade igen efter att ett mirakel skett (tack & lov). Iallafall, jag gick in för att läsa lite, och jag kom in på hennes pojkväns, samt mammas blogg. När jag började läsa, om hur de tagit farväl av henne, brast jag i tårar.

Gå in på http://www.barncancerfonden.se/ och ge ett bidrag till Insamlingen med namnet  "Den jävla idioten" som madde ville kalla sin cancer. Pengarna går till barncancerfondens forskning så att andra barn och ungdomar kan bli räddade.

Lev varje dag som om det vore din sista.

Mamma jag älskar dig!



Blink 182

Dessa tillfällen då man bara har sååå tråkigt och man inte kommer på något att göra, då brukar jag starta en slumpmässig spelningslista, och sen sjunga med och se lyricsen genom letssingit.com. Det är fruktansvärt underhållande faktiskt, och man ser fasiken låten på ett annorlunda sätt.
 
Förr älskade jag Blink 182, och har inte lyssnat på dem på evigheter, verkligen evigheter! Så när tristessen igårkväll kom, brände jag ut en cd, och lyssnade på. Varenda låttext sitter fortfarande och det är grymt coolt :- ) . ÄLSKA BLINK!

Gårdagen var nog rätt dramatic trots allt. Började dagen med en försovning,cyklade ut till Gullringen med Emma. HAHA! Det var så kul. När vi passerat krön och närmar oss Södra vi, ser vi att luften i Emmas hjul, försvunnit, TROTS, att vi pumpade precis innan vi åkte. Så det blev lite extra jobbigt för henne. Sedan, när vi byter cykel, åker sadeln bakåt ett snäpp, livrädd tjej hej! Sen, efter en paus, och jag ska hoppa på cykeln igen, går sadeln att vrida. Efter några minuters kämpande sen, skulle Emma visa hur otroligt sönder sadeln var, fick jag se att pakethållaren är sönder också. En skruv har lossnat så den sitter löst.HAHA! Alltså jag dog av skratt. Så från Södra vi gick vi genom. Åhl och Stång,och i nedförsbacke höll jag Emma i hand, och så rullade vi ner så vi kom framåt lite.

Alltså det var så kul så jag höll på att dö. Som grädden på moset, gick min cykel också sönder. Styret blev löst! Så det var bara att ringa efter pappa så han fick hämta oss. Jag kanske skulle kunna ha cyklat hem, men Emmas cykel var verkligen fallfärdig!

HAHA, alltså jag har garvat igenom hela detta inlägg. Det var så kul och se hur cykeln bara gick mer och mer sönder!

Men när vi väl var framme, fick vi god mat av Åstrandh och det var verkligen lovely.

Haha. Roligaste äventyret någonsin.

Nej nu har jag inte tid här mer. Jag ska ta med mig mp3n ut på en walk och sen göra mig iordning för jobb! CASH, äntligen! Ska jobba på lördag med. USA here we come!

Push

AAAH!

Inom mig finnes 2000talets mest kastrofala frustration.

Jag måste ut.

Vad håller jag på med?


Sliten tjej - HEJ!

Hallo hallo! Jag är dugligt sliten vill jag lova. Men det känns bra! Gårdagens 66 längder i hagadal med Emma, sitter fortfarande i kroppen, och idag förlängde jag den smärtan genom att springa 3an med Antonia & Emma. Fan vi är på g och MAN it feels good. Efter löpningen var det styrka i omklädningsrummet i idrottshallen, och därefter var vi åskådare till herrlagets träning. Så fort jag tänker på vissa där i så börjar jag skratta. HAHA! Antonia vet precis vilka!

Sitter hemma hos min syrra nu. Spelar lite guitar hero och sånt, dessutom har en trallrik gröt åkt ner i magen.

Bäst att åka hemmåt nu, om man ska vara pigg till 5 mils cykling imorgon!
Mobilen ska fyllas på med låtar, och vatten ska ställas på kylning.

Saknar luffarbrudarna som fan! Men på söndag kommer dom hem, och guuud så kul det ska bli :- )

Godnatt meine freunden!


Den goda nyheten:

Min bästaste vän har blivit uttagen till A-landslaget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :- )))


Girls just want to have fun!

Man kan säga såhär, att så tidigt som jag vaknade idag har jag inte vaknat på mycket länge! REKORD! 08:30. Jag brukar annars sova till kanske, 11... i genomsnitt! :- ) . Jag har varit och lagat en tand, pain in the ass tänkte jag säga men där har jag ju inte tändera! Pain in the käft!

Denna dag fylls med roliga aktiviteter med bästa sällskapet :- )
- f14
- löpning med antonia&emma!
- titta på herrträning.

:- )

Jag har en mycket bra nyhet att dela med mig om! Men jag får inte uttala mig om det förrän kl 13:00!

Ett såntdär jobbigt tillfälle...

Det är bara 13 dagar kvar nu tills Antonia lämnar oss och tar flyget till USA! Det kommer bli ett såntdär jobbigt tillfälle då man gråter röven av sig. Alltså var har denna tid tagit vägen? Känns som om det var igår det var typ 3 månader kvar, nu är det mindre än två veckor! Jag kommer sakna henne så mycket. Det är verkligen obeskrivligt!
Aldrig förr har det ordet passat så bra!




Detta inlägg är inte till för att säga till Antonia hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne, det kommer jag säga till henne själv :- ) . Jag vill bara att alla ska veta, hur jävla bra hon är!

.. En av de bästa som finns!




Look what I made

Eftersom jag i februari kommer göra min livs bästa resa, har jag förberett ALLT i minsta detalj. Lite saker återstår dock! Jag har gjort en bok, en USA-bok! Samlat massa fakta om lite allt möjligt. Allt från TImes Square till vilka resturanger man ska gå och äta på om man vill se en kändis! Jag har verkligen haft flyt i mina research :- )
Dock har jag bara skrivit om New York hittils, men idag är en sådan dag då jag ska fylla i massa! :-)

Here it is;


Inte för det är roligt!

Det kliar i mitt högra öga. Jag tror iallafall att det är det högra. Min trötthet är olidlig! Detta inlägg publicerar jag INTE för att jag tycker det är kul, utan för att det är en tvångstanke!  Det är inte vilken tvångstanke som helst, jag måste naturligtvis lägga in massa bilder också! KUL, kl 01:43!

TRÖTT TJEJ, HEJ;




I fredags var det typ, fest. Började dock klockan 15:00, och det var då anledningen till att vi slutade efter klockan tio någongång. Men tur var det också på ett sätt, eftersom jag skulle få besök mitt i natten :- )

BILDER FRÅN TILLSTÄLLNINGEN! YES;

             

Och igår då (lördags) var det enbart chill som gällde då man hade finfrämmat hos sig!
En roma utan räkor, slank givetvis ner, som alltid;




Min syster var också på besök, och med sig hade hon mina små darlings.
Smirnoff & Baileys!
Baileys trivdes bra hos Kosse;




Sedan var det dock dags för henne att ta kustpilen hemmåt kl 18:34.
Alltid lika tråkigt;




Efter tåget rullat iväg. Begav jag mig till sunnanäng för att plocka upp Antonia, och sedan Debbie! En trip till Mcdonalds, Västervik stod framför oss. Frida, Emma & Ivona kom också senare, 5 minuter innan stängningsdags dock, APPLÅDER!
Därifrån blev det dock inga bilder!

Kom just nu på att jag har rätt mycket tråkigheter att göra imorgon. Städa garderoben, plocka upp väska, skriva brev.
Men värst av allt, ta bort detta;



Och NU, känner jag att detta inlägg börjar FINALLY ta sluuuut! = SOVA!
Men innan dess såklart ;




SOV GOTT!
/ Emma Key : 02:02!

gåshud..



Jag får ångest när jag tittar på denna bilden av denna sjukt snygga karl!
Ångest för jag aldrig kommer få honom!

Men han äger en resturang i New York som JAG ska besöka!
The Cutter Room!

Åh... så jävla heeeeeeeeeeeeet

Lite rastlöshet skadar väl aldrig?

- EHH JO!
Jag fullkomligt hatar det! PALLA DETTA!
Men om jag ska försöka se det lite positivt så har jag fått mitt rum städat, WOHO!
Nu är det bara garderoberna som är kvar... PUH!


Mycket bra saker på tvn ikväll :
Fotboll
Top Model
Idol
Paradise Hotel (bäst)
Sex and the city

:- ) Tvtidningen är numer min almanacka, bara så ni vet :- )


Sex and the city

Nyss sett filmen. Sent ute, I know!

Men fy fan vad bra. Jag har tjutit och tjutit och tjutit!
Helt förstörd nu..

Så blandade känslor inom mig!

Ekonomisk återvändsgränd

Där befinner jag mig just nu!
Luspank mer eller mindre.


Skulle ju inte säga nej om någon rik jävel gav mig ett par tusen bara sådär.
Bara så ni vet liksom! :- )

Har iaf 40 kr som far skickade med mig.
För de ska det köpas frallor om 2 timmar! :- )

Ciao

SCREEEEEAM!

När jag tänker på fredag får jag livslust! LIFEJOY! Goda drinkar och bästa sällskapet! :- ))

Jag har ju inte varit direkt så informativ här på bloggen på sistone. Har rannsakat mig själv på sistone och haft flera moments då jag bara tänkt & funderat. Det har behövts vill jag lova!

I fredags var det glitter&glamour fest hos Maloue! MYCKET SKOJ!
I lördags var jag kattvakt & fyllechaffis.
Igår (söndag) var jag med Strid&Änt. Tittade på bilder från denna underbara sommar, tittade på fotboll i Gullringen, stekte korv. :- ))

Och idag! MONTAG!
Har kört intervaller med Strid&Änt! HELA TIO STYCKEN! :-)) PUH!
Har varit på konsum precis och köpt ananas & apelsiner. Dock har jag lovat mig själv att jag inte får äta det förrän jag städat mitt rum. Det har jag lovat mig själv nu ju 2 veckors tid...

.. Det är på tiden kan man säga!

Puss!


Dreams and lies

Det är min vardag!







01:56 - 2 timmar kvar...

02:08

this is not over...

:-)))

Jag vet en rolig plats. Ett trolleripalats. Ta med din syster och din bror och alla vänner som du vill så ska jag visa er,haha,hoho,hii...

ja kom så springer vi och ser på trolleri!


Jävla skit äre!

Detta kommer bli en LÅNG natt!

Inte mycket som står rätt till!



Jaha... John Blund när kommer du tro?

Linköping

Älskar staden mer och mer för varje gång :- )
Gårdagen var mycketmycket bra! :- )


Hoppas på 40 längder idag.
Talar naturligtvis om simning.


Ciao!

Vill se katkillers!

På lördag hålls Burn Soccer Trophy på Bosön! Katrin har ett lag, Katkillers! Jag har följt hennes blogg stenhårt i mer än 1 års tid, och damn jag önskar jag kunde åka titta! :- ) . Eller jag kan ju egentligen he, men har inte råd. Klara ska också spela! Typ världens härligaste människa... OH CRAP! Det är rätt roligt att följa Katrins blogg när hon skriver hatinlägg till finests. De har ett tjejlag... haha. Det är mycket hårda ord som används vill jag lova! Check it out! http://www.finest.se/katrinschulman !

Idagrå? Well jag vaknade med halsont, INTE BRA! Men orkar inte vara en sån pussy som ligger hemma och ruttnar, det lär jag väl ändå få nog av i höst :-P .. Jag har städat bilen & pantat flaskor idag! Well done EK!
Har också ätit fruktsallad med Ante&Emma och sett älskade paradise. Lee-Britt i mitt hjärta! ♥

Har nu gjort inpackning, gett naglarna en makeover & käkat en banan!
Redo för imorgon, då jag, ante, emma, karro & maloue åker till linköping! Shopping&Fotboll är det som väntar :-) : Dock bara det sistnämnda för mig! (USA BABY)

Godnatt!

OH HAPPY DAY!

Just idag älskar jag livet obeskrivligt mycket! NI KAN INTE FÖRSTÅ!

Denna dag har varit 2008's bästa!
Trots endast 2 timmar sömn och 12 timmar utan mat, så är jag så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! :D






PUSS



RSS 2.0