hej.

just nu har jag grymt mycket hemlangtan.

kvallarna ar jobbigastg.
men jag borde njuta, men pa ngt  satt kanner jag att det inte ar vart det..

antligen..

har solen tittat fram bakom de morka molnen, visserligen bara 1 timme, men den satt fint! har ont i hela kroppen just nu. inte for skont..

longtrade baten som vi akte i till koh hong fick vanda, eftersom jattehoga vagor gjorde det for riskabelt. ganska jobbigt att det blev sa, men alla holl nog med om att det var sakrast att vanda hehe.
sa da invantade vi solen, sedan gick vi till ao nang beach. det var lovely.. hoga vagor som bara den, och 30 graders saltvatten.  himla skont vill jag lova.

bestallde en och annan ananas. mycket gott!

sag aven aporna som var sa himla sota. vissa ganska dumma, men utseender var det sotaste jag sett, sarksilt alla sma ungar. jag gav dem en annanas och 3 bananer och en grape. hihi. trots det valde dom anda att ga till per och klanga.. ehe.

detta har varit en bra dag.
imorgon ar det sista dagen i aonang, sedan blir det Koh Lanta, som sagt.

ha det bra!

hejsan.

Idag har det regnat, ovanligt.. inte. Imorgon sags det att det ska bli fint vader och det ar 10% chans till att det blir molnigt, alltsa 90% chans att det blir sol hehe, hopps vi har oddsen pa var sida nu! trotta pa det hara..

dagen da, har shoppat lite nu pa kvallen blev en tshirt och en handduk. ganska bra tycker jag hihi.
jag och syster min sitter framfor datorerna i brist pa annat, per och ingo ar pa baren, och millan sitter pa rummet och loser korsord. ute rader nasten storm alltsa.. stormvarning.

imorgon blir det da en utflykt till Koh Hong, dar tsunamin drabbade och de har inte byggt upp ngt an, allt ligger kvar. efter det ska vi... tada...... SNORKLA OCH SE GROTTOR. wuhuuu.. ingo och de har kopt snorkelset och sadant idag, sa jag ska fa lana deras, hihi. jatteskojsigt.

idag sag jag en stackars thailandare vars ben var helt fucked up, jag gav honom mycket pengar. tyckte sa synd om honom! och sedan ar det en kissemisse har utanfor som e sa sooot.. just nu blir den klappad av bnagra smabarn, som tur ar.

har atit pa jeanettes resturang idag. en restuirang som ags av en svensk. mycket gott.

pa tisdag drar vi vidare till Phi Phi oarn vilket ska bli mycket kul!! :)

ching ching.
kraam

hejhopp.

tjena allesammans. har cirka 3 minuter kvar av min internettid, sa far raska pa lite kanner jag.
har precis atit frukost, som bestar av rostat brod, bacon, ananas, papaya, mango, meloner, och farskpressad juice. mycket gott ill jag lova.

syster sover och per ar pa kurs, och det osregnar ute sajag sitter har vid datorn, kan itne gora ngt. jag dooor. kan inte solen komma fram snart eller. imorgon ar det jattebra vader pa g ssags det. d a ska vi ta en longtail bat och aka till khao Lak, dar tsunamin drabbade som varst, ska se hur det ser t, och dyka och snorkla massor i grottor ska vi. jag langtar! hhi.. har itne kopt  snorkel an dock, men det kommer hehe.

igar badade vi hela dagen, och solade.. gick pa stan ganska mkt. shoppade garnet. nu far jag dra ner pa det, annars far jag inte med mig allt hem hehe..

pa tisdag drar vi vidare till Koh Lanta. en o-grupp och ska bo dar. det ska bli fettnice..
trottnat lite pa detta hotell.

igar art vi pa resturang, och den hade europeean food! jag at kycklingburger med french fried. alltsa pommes. satt sa fint i magen min.

mitt har ar lite roligt har. det ar typ som monicas i vanner nar de ar pa barbados. blir fluffigt, ingen ide att platta.. fuktigt liksom hehe.

nu har mina 3 minuter snart gatt..
ha det bra. kramkram\


koh lanta..

in thai..

FRAMME I ALSKADE THAILAND!!!!!

Flygresan tog 12 timmar. ASSEGT, speciellt att jag var sa energisk sa att jag itne sov ett piss.. BHUHU.

Det ar sjukt lovely har.
dock har jag inte hunnit utforska det finaste pa on annu eftersom vi bara varit har i 6 timmar typ.
men det kommer.

ar lite ledsen over att varan trip till koh lanta och phi phi island troligtvis kommer att bli installd eftersom det ar varsta stormvarningen. BHUHU.. typ det jag ville se mest av allt... men Krabi ar sjukt fint ocksa. har varit pa stan och sedan varit pa stranden,, sjutk fint. massa levande snackor och krabbor. hihi. jattefint.

stan var mycket bra, kopte inget, anna och jag ska shoppa imorgon! helt javla underbart var mycket saker och klader det finns. HIHI.. billigt som fejn, men ska anda pruta garnet.\

imorgon blir det aven ocksa massage i massor. svinbilligt!

Vadret ar piss so far, mulet.. men det ar varmt och kvavt som fan! och efter ett par SINGHA ol sa tanker man inte sa mkt pa det. haha, skoja bara.

nu ska jag upp till hotellrummet och vacka systra mi och sa ska jag platta hennes har for vi ska pa resturang snart.


ha det bra. ta hand om er.

Thailand.

Ja. Nu åker vi...

Älskar er alla!

/ Emma Karlsson

NYKLIPPT =(

Jag hatar frisörer, och jag hatar mig själv!



jag ser ut som tio år.

oh.

Alla löften ni gav mig har ni brytit.
Från början visste jag att ni inte skulle göra som ni lovade, men sedan gav ni mig hopp och tro att det kanske skulle bli bra trots allt.
Ni lovade att hjälpa mig. Det har ni  inte gjort.

Ni lovade mig att ni skulle finnas här..
Ni finns inte här längre..



Jag åker till Thailand på tisdag.
Ska bli skönt att komma iväg från detta..

Tolkning


Inatt låg jag och tänkte när jag inte kunde sova. Varför egentligen är det så mycket tjat om att man ska respektera varandra? Jag har aldrig funderat på varför. Jag har bara hört det av alla lärare genom åren och läst det i tidningarnadå och då. Men lärarna förmedlar ju bara slog det mig då. .

När Gud fann att människan inte var tillräckligt fria i sinnet gav han oss friheten att tänka fritt. Att varje människa fått en hjärna och själ som skall vara tillför att vi skall kunna känna medkänsla med våra medmänniskor. Att vi även skall kunna tänka fritt och bemöta alla tillfällen med mod och kunskap. Om vi skulle sluta tänka så går vi mot Guds önskningar och vi kommer då brinna i helvetet! Det är Guds önskan att vi människor hjälper varandra så mycket vi kan. Att vi inte skadar någon och att vi respekterar varandras önskningar..

Men, eftersom människan har fri vilja och olika önskningar så kanske alla människor inte vill leva upp till andras önskningar...

Hm. Jag har börjat läsa lite ur bibeln och koranen, shit vad spännande det är!

Varm inombords.

Ja. Jag har en lustig varm känsla inombords. Jag vet inte vad det betyder :) . Men jag känner mig glad idag! Väldigt glad. Min syster fyller år och jag ska bjuda hon och per på resturang sen :) . HIHI. Jag tycker om att vara med dem.

Jag har också packat idag till Thailand. Blev inte mycket kläder där inte, har mer än halva väskan kvar av plats, vilket är bra eftersom jag kommer ha med mig typ hela lönen dit och storhandla, och det är mkt billigt också : ) .
Såklart har jag lite resfeber med, men det har väl alla ...

Vinst igår med 7-4 mot MAIS. VIKTIGT!

Förberedelser.

Har köpt ;

Solstift
Myggstift
Solkräm
Body Spray
Batterier till MP3N.
Nässpray

wi. och en present till världens bästa syrra som fyller 22 imorgon!
grattis plutten!

match ikväll.
hitta fokus, hitta motivation!

Kyckling och ris

ska jag gå och laga nu.

Match ikväll. Inte för kul.

/ Emma

Tramp.

Min rubrik kan tolkas hur du vill.Antingen tramp, alltså att man trampar på någon, men också om man översätter till engelska kan det betyda slampa, vilket helt inte är så dåligt ord för att beskriva hur jag känner nu...
Som vanligt går jag lite överstyr, men jag har ingen ork just nu för att jag är helt slut i huvudet och kroppen.
Att få skit på skit på skit är krävande, har jag upptäckt. Finns det ingen ålder som tar bort sådant som du lider av?

Så mycket att tänka på hela tiden.
Dessa frågor om pengar, allt handlar om pengar! Finns det inget annat som värdesätts längre? Det känns inte så. Allt handlar bara om en sak!
Sen har vi skolan med, vilken visserligen är mycket rolig ibland (umgänget menar jag då), men alla dessa prov och läxor jag kommer missa när jag åker till Thailand. Har panik över det med, Thailand. Antingen har jag fått världens resfeber, eller så vill jag helt enkelt inte åka längre.
Mamma mår inte bra, och det känns inte så kul att lämna henne med 2 katter och 1 hund., hon kommer inte få en lugn stund.  Men det kommer ordna sig, det vet jag. Hon är stark och dessutom är det 5 dagar kvar, så hon hinner nog piggna till lite och katterna är ju inte världens vildaste.


Jag älskar mamma och pappa!

Redan brytit mitt löfte.

Eller löften talar nog mer om sanningen.

Klockan är snart 23:00 vilket förklarar allt i stort sett. Enligt mina planer skulle jag vara i säng 22.. men lyckas inte så bra, det har jag iofs aldrig trott innerst inne heller.. Menmen.

Eftersom jag har haft två köriga dagar nu så har jag inte haft något att tänka på..
Det är ganska skönt.

/ Emma

Hallå

Ibland när man typ gör vad som helst när som helst och är glad, så kan man få typ ett konstigt ryck av lycka så man typ får fram ett kortvarigt konstigt ljust ljud? Man kan typ inte kontrollera rösten / lyckan. När man får sådant mår man nog ganska bra tror jag och är lycklig...

Idag har jag suttit på körskolan, ätit mat hos anna, varit i idrottshallen, sett innebandy med frida på tv,n :) . Och nu sitter jag här och ska snart storstäda.. Har 20 minuter på mig. Har lovat mig själv att komma i säng kl 22 skoldagar så kanske jag orkar mer och humöret blir bättre :)

Imorgon ska två filurer med mig hem efter skolan. En är mer filur än den andra. Det ska bli roligt. Innebandy på kvällen också, men innebandy tycker jag inte om mer typ.

Emma

leende

Jag har ett stort leende på läpparna nu och det kommer jag ha ett tag framöver.
Denna helg i Lkpg hos världens bästa mini har varit mycket bra!

+ att jag fick träffa M och A.
som grädde på moset.

+ att kosse gjorde mål, typ grädde på grädden.

ler stort, samtidigt som saknaden blir större och större..

/ Emma

You got me loosin it..

FREDAG! Det sägs vara bästa dagen i veckan. Det håller jag inte med om! Detta är typ 5.de fredagen irad som jag inte gör något. Ska gosa med Baileys och Smirrnoff sen. Oj, Det där lät lite som om jag vore en alkolist, det är min systers kissemissar hehe : ) .. Ska dessutom kanske äta tacos med henne och per. Så lite händer det allt idag!
.. och imorgon ska jag visserligen till lkpg, så klaga borde jag icke.

Jag vill bli medlem i DRIS! ( Djurens rätt i samhället ) .
Vi borde seriöst kämpa mer föratt få bort alla dessa djurförsök för experiment. Bara för djuren är mycket mindre än oss människor och inte har talförmågan ( egentligen har dem det, det är vi som inte kan förstå dem ) så utför vi massa läskiga experiment på dem. Stackars!

Vill du ocksåbli medlem?
http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,10089&_dad=portal&_schema=PORTAL

Hej!

20 kg lättare

Ja! Nu är denna veckans svårigheter avklarade. 2 prov och en match!
Förlorade dock matchen med 4-3 (?) men bra kämpade vi och vi ledde med 3-1 inför sista perioden, så cred till oss! men fan, vi hade segern, så tappar vi den! Kommer inte kunna sova inatt :P . Men men...

Nu imorgon väntar en myshemmakväll med en rulle och godispåse från Rimi!
Och sen på lördag sätter jag mig i kustpilen och åker norr!

TRO INGET!
.. & ta inte allt så personligt.


Förresten, ursäkta mitt dåliga nick. Emmariem, just då hade jag ingen kreativitet!

hejhej!

Idag är det onsdag! En helt okej dag som innebär långlunch och bara 3 lektioner. ->redovnisning&beskattning, rättskunskap och svenska c.

Hade idag prov i rättskunskap! Gick åt helvete tyvärr. Men ett par frågor fixade jag nog..

Har just nu paus i mitt oändliga pluggande. Prov imorgon igen, naturkunskap B står på schemat. usch usch usch, kemi och jonbindningar. Inte världens roligaste..

Jag är stressad, men efter imorgon kommer jag vara världens lyckligaste.
Då naturkunskapsprovet är över, och matchen mot Westervik!
Sen är det bara framåt som gäller, linköping i helgen och sedan är det bara 1 vecka kvar tills jag åker!
1 vecka. Helt sanslöst! Nu börjar resfebern komma, faktiskt!

Nej men nu är det dags att bege sig tillbaka till kemisternas värld.

Ta hand om er / Emma

fokus fokus fokus

ja.mycket fokus nu!
skolan kräver mycket av min energi.
likaså innebandyn.

dina klackskor är så jobbiga!


Jag är på väg mot ett nytt liv !


The beginning of something new.

Detta är en nystart, både för min blogg, och för MIG!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0