Lovely day, isn't it!?

Efter en väldigt överdriven sovmorgon och ett par one tree hill-avsnitt för mycket, så drog jag mig i kragen och hämtade upp kajsa för avfärd mot hagadal. 40 längder. good shit alltså. Vi lekte också med de älskade sälarna och hoppade runt överallt, mer eller mindre. Lite såndär jobbig trampning gjorde vi också. Gissa hur vi avslutade allt? Med fruktstund i bastun. Bappelsin, päron, clemmisar & some bananas. Skärbrädat med kniv & hele köret hade vi förberett, så glatt.

Ligger väldigt oskönt i min säng för övrigt. Madrassen är halvvägs på golvet, lakanet is a total mess, och kuddarna är inte alls sådär pluffsiga som jag vill ha dem, jävla plattfiskar!

Ska ut med hunden nu och sen blir det idolkväll hos Kajsa med mina andra good friends. Just det. lösgodis ska köpas också. and man, I can't wait.  mittt jävla low sugar tropical fruit godis från malaco kan ju ta sig någonstans.



 

Vill hälsa till min kära syster som sitter på flyget till Thailand just nu. Jag själv får ju lite återfall när jag tänker min vistelse där för exakt ett år sen. Enjoy;


h

I want it back

Kommentarer
Postat av: Kajaken

Jag tror..helt seriöst..att vi var de bäst kämpande girlsen i bassängen Ek! Och du som hoppade från trean och allt ;) Knivkvinnan!

2008-11-14 @ 18:23:46
URL: http://kaaj.blogg.se/
Postat av: bella

haha, aporna var ju bäst! ^^ men hallå, jag vill OCKSÅ till thailand! du har ju iallafall fått uppleva det en gång liksom :P

2008-11-15 @ 00:11:24
URL: http://ballabellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0