Veckans lista

Jag har en förmåga att falla för äldre män. Men det är inte vilka män som helst. De har alla något utöver det vanliga. Här är veckans lista!

Plats nummer: 5

Glenn Hysén



Motivering: Med hans härliga dialekt och med hans sportintelligens får han mig på fall och det var mycket tufft för mig att ge han en femte plats. Jag dras till hans skäggstubb också och jag vill veta vilket rakvatten han använder.

Plats 4:

Simon Cowell



Motivering:
Här snackar vi makt, okej? Hans ordval är de klokrenaste och jag skulle köa i dygn för att så en stund med han. Jag skulle också göra vad som helst för att få vara den där pennan han brukar slicka och tugga på när han är i juryn i idol! 


Plats 3:

Thomas Dennerby



Motivering:
Är inte detta underbara leende to die for så vet jag inte vad!! Se hans enkelhet i ansiktet och den svaga nyansen av solbränna. Hans hår är fräscht och hans skin är pure! Tanken på att få se han i bar överkropp gör mig flyga och mitt adrenalin stiger sky-high.


Plats nr 2:

Rafael Edholm



Motivering:
Det har alltid funnits en viss attraction till honom från min sida och när jag såg honom i Stjärnor på is blev jag kär, eller rättare sagt kåt. Såg ni brösthåret eller? CRAVINGS!


Plats nummer 1 !!!!:



MIKAEL PERSBRANDT! a.k.a Gunvald Larsson!

& motiveringen lyder: Denna man ger mig ångest. Han är snygg, sexig och oerhört charmig. Jag vet liksom inte vad jag ska ta mig till när jag tittar på beck. Det är farligt. Och jag älskar hans karaktär. Har ni sett när han får ta av sig kläderna och stå i kalsonger och linne? THAT'S FUCKING HOT! Han förtjänar verkligen första platsen!



Ahhh! Jag känner mig så varm inombords när jag skriver om dessa underbara män och tittar på bilderna. Det är ingen som helst ironi i detta och jag är fullt allvarlig. Hoppas att ni kan ha förståelse med detta och inte vara alltför elaka i kommentarfältet!


Godnatt

Kommentarer
Postat av: lo

hhahahha jag har kramp i magen av din rolighet! men blev lite så "vart är clibidiCLABBE"? haha :)

2008-10-09 @ 09:29:51
URL: http://l0uice.blogg.se/
Postat av: Emzaalbos

Raffe [v]

2008-10-09 @ 09:56:53
URL: http://emmastrid.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha du är rolig du Ek. :) Läser igenom din lista med ett leende. ;) Hysén i all ära men då ska det var sonen, Tobias Hysén. ;)

2008-10-09 @ 10:14:18
URL: http://ecstasies.blogg.se/
Postat av: bella

asså persbrandt på den bilden...raaaaaou! :-)

2008-10-09 @ 19:56:52
URL: http://ballabellas.blogg.se/
Postat av: anso

jag kan hålla med om persbrandt. han skulle man icke säga nej till. ;)

2008-10-10 @ 19:29:13
URL: http://annzzo.blogg.se/
Postat av: Julia

alltså emma, nu får du väl ändå ta och lägga av! ;) fyfan, bara en massa fula gubbar överallt ju.. hihi* förresten, kul att jag hittade dig här ju - wii!

2008-10-15 @ 12:23:34
URL: http://juliahermansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0