15 aug - Besök från Lund & Malmö

Gårdagen spenderades med Blazej, Omar & Amanda! It was really great! Har inte träffat B&O på länge. Omar har varit i Tyskland och sedan flyttat till Lund. Blazej har varit i Polen och sedan flyttat till Malmö. TRIIIIIIST. Men nu var de på besök iaf, Blazej åkte dock hem imorse, Omar stannar ett tag till!

Vi var i Bullerbyn och muppade oss för det mesta. Sedan åkte vi till stan och hämtade pizza & åkte ut till nossen för att förtära det :-) it was greaaaaat. Sen typ, bara låg vi och pratade i några timmar hos Mandi. Bakade kladdkaka och åkte till hessi och dem till "fritidsgården i bullerbyn". Vi spelade fussball med Sulle, blev dock rätt utklassade :-p.
Well sedan blev det lite tjaffs och stohej om de skulle till harrys eller inte. Amanda och jag beslutade för att åka hem och sova medans de var där, så de kom tillbaka kl 02:30. Var allmänt sega men tog ändå tjuren vid hornen och åkte ut till Ålhult. GOSH :-) . Kl 03:30 på natten! Dog typ. Sedan åkte vi hem igen till Amanda, åt några gurksmörgåsar och pratade.

Var hemma typ 05:20. Ganska trött, jag hann inte ens sätta på vänner, innan jag somnade! :P Då är man trött :-)

Gårdagen var hursomhelst mycketmycket bra! :-) HIIIII! ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0